Snart älgjaktspremiär

Publicerad den 4 september, 2015 av Madeleine Tjernberg DahlinInga Kommentarer ↓

Första älgjaktmorgonen närmar sig med stormsteg. Äntligen! Ska bli härligt att få komma igång igen, veta att man har hela hösten framför sig.

Förra årets premiärmorgon tedde sig väldigt annorlunda mot för vanligt. SVT var på besök och Gomorron Sverige skulle sända direkt från älgjaktspremiären. Ska erkänna att jag inte var alldeles imponerad av att sitta och vänta på en TV-sändning istället för att själv få släppa iväg hunden. Nervös till tusen när klockslaget för sändningen närmade sig. Men så går de över tiden tack vare Ebola utbrottet och min medverkan i direktsänd TV blev det inget av, pust! Istället blev det ett kort bandat inslag i Mittnytt, vilket kändes bra mycket tryggare. Samtidigt som vi satt uppradade framför TV-kameran hörde vi i öronsnäckorna att det blivit upptag och jakten var i full gång. Resultatet av TV-inslaget blev ok, även om det framstod i reportaget som att vårt jaktlag endast består av ”min pappa och hans familj”, vilket såklart inte är fallet. Årets första upptag resulterade i en fälld älgkalv och det var det de övriga 10 medlemmarna i laget som såg till.
img_2654Uppradade Syster Marie, jag, bror Mikael och pappa Göran.

img_2658En kort intervju med pappa hanns med i Gomorron Sverige.

Detta år hoppas jag på en helt normal start på älgjakten, att få stryka kopplet av hunden den där första morgonen är något alldeles speciellt

Skitjakt på er alla där ute!

Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s