Billan & Assar – säsongen 19/20

Jag konstaterade för ett tag sedan att jag har samlat på mig en del filmsekvenser från den senaste säsongen. Har satt ihop de till en liten film som får summera Assar och Billans första säsong. Det mesta är filmat med mobilkameran och jag har inte lyckats fånga någon skottsekvens men filmen kan kanske förmedla lite av den enorma kärlek jag känner för hundarna och jakten. Håll tillgodo 🙂
För bättre bildkvalitet klicka på HD

https://www.youtube.com/watch?v=y6suBXiHDOs&t=12s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s