Hundar

Sättnaskogens Bente – SE27445/2021
Bente är från egen uppfödning, en mycket social och lugn tik. Hon har framtiden för sig.

Bente

Sättnaskogens Billan – SE25878/2018
En trevlig och energisk tik från egen uppfödning. Hon har visat på stor jaktlust och förmåga att få stopp på älgarna. Hennes två första säsonger har resulterat i nio fällda älgar. Ser fram emot kommande år i skogen tillsammans med henne.

Billan


Svansångens Taiga – SE28799/2014
En tik med ett helt fantastiskt temperament och psyke. Spårnoga, mycket bra förmåga att finna älg och långa förföljanden är hennes signum. Taiga är förstahandsvalet när det kommer till eftersök. Hon viker inte för björn och räds inte vatten.

Taiga


Abbe – SE28776/2010
Abbe är nu på ålderns höst och halvtidspensionär. Hur många älgar han har på sitt samvete vet jag inte, jaktlusten har inte varit en bristvara i alla fall. Inkallning har aldrig varit vår starka sida och många är de fotbollsräddningar och kurragömmafångningar han har råkat ut för. En mycket familjekär hund.

Abbe


Katabergets Casper – SE22817/2010
Casper ägs av min far Göran Tjernberg. Han var tidig i jakt och har jagat från första släpp. Han är självständig och ger sig inte förrän han har fått upp älg, förföljandet är långt. Är det inte ståndskall i upptaget får han för det allra mesta, förr eller senare, stopp på älgen. Han är en lugn, stabil och trevlig hund. Casper är far till kullen född 2018.

Casper